Vergaderingen

s-gravenpolder Actueel en archief

Jaarwisseling 2023/2024

Nog even en dan staat de jaarwisseling weer voor de deur! Wil je een ontheffing aanvragen voor een vreugdevuur op oudejaarsdag? Doe dit dan voor 1 december. Ook voor carbidschieten heb je een ontheffing nodig. Dit kan je aanvragen tot en met 10 december. De jaarwisseling is pas echt een feest als het voor iedereen veilig en prettig verloopt. Als de schade door vuurwerkoverlast beperkt blijft. Er géén sprake is van (openbare) ordeverstoringen. En er géén geweld tegen hulpverleners plaatsvindt. Kijk op www.borsele.nl/2024 voor alle informatie en boetes.

Herdenkings- en Vrijheidsmonument

september 28, 2023

Door de vele bijdragen van bewoners en bedrijven is het gelukt om op ‘s-Gravenpolder een herdenkingsmonument te realiseren. Op vrijdag 27 oktober 2023 is dit  monument onthuld bij het Dorpshuis in ’s-Gravenpolder.

Om de a.s. herdenking 4 mei 2024 te organiseren zijn we dringend op zoek naar een 5-tal vrijwilligers die dit samen met de Dorpsraad op willen pakken.

Lees meer

flexwoningen

Flexwoningen

 

juli 8, 2023

Klik op onderstaande link(s) om u te informeren omtrent dit onderwerp.

Flexwoningen

Brief aan College B&W

 

Oorlog in Oekraïne 

 

De gemeente Borsele betuigt haar steun aan het Oekraïense volk. Voor het gemeentehuis hangt de Oekraïense vlag als teken van onze betrokkenheid. Op deze pagina meer informatie over het registreren van vluchtelingen bij de gemeente, onderwijs voor kinderen en jongeren, opvang van vluchtelingen in de gemeente en antwoorden op veel gestelde vragen.